Sunday, July 1, 2012

Rezeki Ramadhan

Assalamualaikum sygx2 sume...

Last night update fb for Ramadhan Business:



This year i open order awal untuk customer coz i tak nak nanti rushing,lagi pun i busy dengan work sekarang nie..my time table tak menentu so about one week before Hari Raya i nak clear semua order... hopefully costumer can understand me...

Raya tahun nie same like last year,business Kek Lapis Dayang Salhah and Kuih Raya..Thank for all customer yang banyak support  http://miszreidashopper.blogspot.com/..without u all i tak dapat nak teruskan business online i nih...:)..every year http://miszreidashopper.blogspot.com/ got increase order from customer sama ada customer dari dalam Kedah atau luar..Alhamdullillah makin berkembang maju...

About 2 weeks ago i dh busy searching supplier kuih raya and kek lapis...Last year punya supplier kuih raya tu dah tak nak buat coz katanya dah tua dah tak larat nak buat but i suka sangat dengan mkcik tu punya kuih raya taw,sangat sedap...hmmm,terpaksa la searching supplier lain...now i dah dapat one supplier nie,kuih dia pun sedap-sedap jugak tapi kali nie i nak kuih raya yang moden sikit and very crunchy..sekarang nie budak-budak suka makan benda-benda yang crunchy,kuih-kuih tradisional dah banyak kat market sekarang,i nak tukar strategi sikit jual kuih raya moden...:)

Lets view my sample:

I pilih empat jenis kuih...


SUJI BRUNEI

JEJARI OAT

SNOW ALMOND

ALMOND LONDON
Version Kerepek

KACANG DAL/IKAN BILIS/BILIS KACANG


Pix suma snap at office..hahahaha..dah tak sabar-sabar nak snap sebelum balik rumah...
If ada yang nak order nie boleh terus contact i,Ms Aida 013-4369330 or email me personareida@yahoo.com...

About Kek Lapis Dayang Salhah my supplier still the same...Original from Dayang Salhah Shop in Sarawak..Kek Lapis Dayang Salhah bebas dari penggunaan Golden Churn and approve HALAL from JAKIM.Thanks very much to En.Yusri bcoz bersusah payah get the cake and post out ke Kedah every week in ramadhan for me...:)

Simple sinopsis about my business this year...

No comments:

Post a Comment